Изучавай, мечтай, откривай ...

  

Описание

ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В МЕКСИКО – РИВИЕРА МАЯ

С ПОЛЕТ ОТ БУКУРЕЩ ДО МАДРИД И ОТ МАДРИД ДО КАНКУН

ХОТЕЛ GRAND SIRENIS RIVIERA 5* НА БАЗА ALL INCLUSIVE
27.10 – 05.11.2018 г.
ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!


7 нощувки в Ривиера Мая, 1 нощувка в Мадрид / 9 дни

Мексико е мечтана дестинация за много пътешественици, тъй като почивката в тази страна не само оправдава най- големите им очаквания, но и сразява с неочаквани открития. Страната, чиято история наброява три хилядолетия, може да се похвали и с богато културно и духовно наследство. Древни градове на могъщи цивилизации (ацтеки, олмеки и маи), ярка самобитна култура, обединила традициите на многобройни региони на страната, колониалните съкровища, великолепните плажове, пищната тропическа природа, оригинална със световна популярност кухня, екскурзии за всеки вкус...всичко това превръща Мексико в блян за всеки турист.

Повечето от плажовете на Ривиера Мая се смятат за едни от най- красивите в света. Крайбрежието, което в миналото изобилства със „задрямали” рибарски селища и днес запазва своя тропически чар. Днес тук са построени многобройни хотели: от неголеми тропически бунгала, кацнали направо до водата, до огромни хотели - курорти. Но за разлика от шумен, никога не заспиващ Канкун, на Ривиера Мая цари атмосфера на спокойствие и пълна хармония с природата. Почивка в курорта идеално подхожда за тези, които търсят максимален комфорт в съчетание с девствена природа и възможността да направят екскурзии към Руините на Маите. Ривиера Мая се слави с най-голямата в света система от подземни реки и дори и в наши дни учените отриват нови реки и пещери, които привличат насам дайвери-спелеолози. Мястото е далеч от суетата и търговските центрове. Затова пък на Ривиера Мая са разположени два наистина забележителни културно-екологични паркове – Шел Ха и Шкарет. Шел Ха е известен с превъзходните си плажове, където може да се къпете, да ловите риба, да играете и плувате с делфини и др. В парка Шкарет може да плувате из пещерните реки или да поиграете с делфините. Тук се устройват театрални представления, основани на ритуални обреди на индианците, различни фолклорни представления и вечерно шоу посветено на маите.

Дата на отпътуване от Мадрид:

ЦЕНА НА ЧОВЕК, В ДВОЙНА СТАЯ:

Хотел 5*SUPERIOR

Grand Sirenis Riviera -Junior Suite SUPERIOR

28.10.2018

1620 евро

 

Цената включва: 

*Трансфер Русе – летище Букурещ – Русе

*Самолетен билет: Букурещ – Мадрид – Букурещ

*Tрансфер летище Барахас Мадрид – хотел  – летище Барахас Мадрид

* Трансфери летище – хотел – летище в Канкун

*Обзорна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език (за записаните до 31.01.2018)

* 1 нощувка със закуска в хотел Florida Norte или подобен разположен в централен Мадрид
* Самолетен билет Мадрид – Канкун – Мадрид на Wamos Air, с включени летищни такси. Обявените цени на самолетните билети са в туристическа класа „Т“. При изчерпване на местата в тази класа – доплащане за туристическа класа “N” от 50 евро (или 98 лв.) на човек на посока
* 7 нощувки в избрания от Вас категория хотел на база All Inclusive в Мексико
* Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

* Водач от MGTravel при минимум 20 души  

 

Цената НЕ включва: 

* Чекиран багаж за полетите Букурещ – Мадрид – Букурещ  (60 евро или 118 лв. – подлежат на препотвърждение)

* Обзорна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език (25 евро за записаните след 31.01.2018)
* Допълнителни екскурзии по желание, заплащат се на място, в щатски долари.
* Местни държавни такси - около 60 евро при напускане на страната.
* Доплащане за застраховка за лица от 70 до 80 г - 3 евро (или 6 лв.).
* Доплащане за застраховка на лица над 80 г - 8 евро (или 16 лв.).
* Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказа от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

 

Важно: 
* Посочените полети подлежат на промяна, според разписанията на авиокомпаниите. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност при промяна на полетите.
** Стаите в хотелите са освобождават до 12:00 часа на обяд. Late Check Out се заплаща допълнително.
**** Офертата подлежи на препотвърждение. 
***** Клиентите трябва да са на летището 3 часа и 30 минути преди полета Мадрид – Канкун – Мадрид.
****** Разрешен багаж на пътник: 1 бр., 23 кг., чекиран багажи 1 бр., 8 кг., ръчен багаж.
******* Обявените цени на самолетните билети са в туристическа класа „Т“. При изчерпване на местата в тази класа – доплащане за туристическа класа “N” от 50 евро (или 98 лв.), на човек, на посока. 


Необходими документи: 

* За осъществяване на пътуването ви е необходим задграничен паспорт с валидност от минимум 6 месеца от датата на отпътуване.

 

Допълнителни екскурзии (допълнителните екскурзии се провеждат на испански и английски език и се записват и заплащат на място):

ТУЛУМ- КСЕЛ’ХA: Целодневна екскурзия
Посетете  единствения  археологически комплекс на маите, построен на брега на Карибско море. Ще може да видите Замъка, Храма на фрескитe, Храма на Спускащия се Бог, Храма на Бога на вятъра. След това ще се отправите към Ксел-Ха, за да се насладите на красотата на природния парк Xel’ha, най-големия в света естествен аквариум с множество разноцветни риби.  Тук ще  можете да плувате  в реката, да опознаете древните кладенци,  да се разходите сред невероятната природа на този екологичен парк. Перфектната комбинация между два свята.

ЧИЧЕН ИЦА: Целодневна екскурзия 
Това е най-характерната за полуостров Юкатан екскурзия, защото се посещават едни от най-забележителните археологически комплекси от света на Маите, построен през 445 г. преди Христа. Ще видите Пирамидата на Кукулкан, с нейните 91 стъпала, най- голямото Игрище за играта на топка в Латинска Америка, Свещения кладенец, където в миналото са извършвани жертвоприношения на боговете, Обсерваторията и др.

ШКАРЕТ : Целодневна екскурзия 
Шкарет в продължение на повече от 10 века е бил едно от най-важните церемониални средища на маите, както и  важно пристанище.  Днес е един  от най-влечатляващите екоархеологически паркове, който Ви дава възможност да се насладите на повече от 25 различни развлечения: плаж, аквариум, пеперуди, подводна река, кладенци и др., както и на неповторимия спектакъл “Нощен Шкарет”.

КОБА– Целодневна екскурзия
Имате възможност да прекарате един незабравим ден сред природата на селвата на полуостров Юкатан, да разгледате внушителните останки от Коба, да се запознаете с живота и обичаите на местното население в  автентично село на маите, да плавате с кану и да се гмуркате.

Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Копие от задграничен паспорт и авансово плащане в размер на 50% от пакетната цена

2.  Настаняването в хотели се извършва след 14.00 ч в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч в деня на отпътуване.Ако за заявената от Вас дата няма места в полета, Ви предлагаме най-близката възможна дата за пътуване.

* Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня.

3. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:

3.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в тои случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.

3.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни такси и др.

3.3. При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

4. Анулации и неустойки

4.1.  В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки в зависимост от заявеното пътуване  /* Имат се предвид работни дни./ :

При почивки в Карибския басейн и други далечни дестинации:
- до 7 дни след потвърждение на резервацията: 100 евро 
- от 7 дни след потвърждение на резервацията до 31 дни преди отпътуване: 200 евро
- от 30 до 16 дни - 50% 
- от 15 до 0 дни - 100%

 

 


Програма: 


Ден 1 27.10.2018г. : Трансфер Русе – летище Букурещ. Полет от Букурещ до Мадрид  в 14:40ч. Пристигане следобед в 17:50 ч. и настаняване в централен хотел *** в Мадрид. Свободно време за разходка и вечеря. Нощувка. 

Ден 2: Закуска.  Напускане на хотела и трансфер до летището на  Мадрид Барахас. Полет на Wamos Air до Канкун в ...... ч. Пристигане в Канкун в ........ ч. местно време в същия ден на полета. Трансфер до избрания от Вас категория хотел на Ривиера Мая. Настаняване. Нощувка.

От ден 3 до ден 10 включително: 7 нощувки на база All Inclusive, в избрания от Вас хотел на Ривиера Мая
Ден 10 04.11.2018г. : Закуска. Следобеден трансфер до летището в Канкун. Отпътуване с полет на Wamos Air в ......ч. до Мадрид. 
Ден 11 05.11.2018г. : Пристигане в Мадрид – летище Барахас в ...... ч.сутринта . Полет вечерта от Мадрид до Букурещ. Трансфер до Русе.

Полетното разписание на чартъра ще се потвърди февруари месец 2018 г.


Файл: Изтегляне на файла

За контакти

Агенция: MG Travel
082 838 898; 082 840 707
Код: 7000
гр. Русе, ул. Муткурова 36 А
ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В МЕКСИКО – РИВИЕРА МАЯ - ПОТВЪРДЕНА ГРУПАЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В МЕКСИКО – РИВИЕРА МАЯ - ПОТВЪРДЕНА ГРУПАЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В МЕКСИКО – РИВИЕРА МАЯ - ПОТВЪРДЕНА ГРУПАЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В МЕКСИКО – РИВИЕРА МАЯ - ПОТВЪРДЕНА ГРУПАЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В МЕКСИКО – РИВИЕРА МАЯ - ПОТВЪРДЕНА ГРУПАЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В МЕКСИКО – РИВИЕРА МАЯ - ПОТВЪРДЕНА ГРУПАЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В МЕКСИКО – РИВИЕРА МАЯ - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА
MGtravel © 2012