Изучавай, мечтай, откривай ...

  

Описание

 

 

Има ли по-красиво място от Карибите? Няма как да знаем, преди да обиколим целия свят, но със сигурност Карибите са прекрасни и си заслужават многочасовия полет от Европа.

Карибските острови, но къде по-точно? Става дума за Доминиканската република като най-посещавана дестинация в този регион. Отдалечена на 8-9 часа полет от някое западноевропейско летище, тя е доста по-различна, сравнена с нашия европейски и модерен свят. Безкрайни плажове, гледащи или към безбрежния океан или към тъмносините води на Карибско море, интересни и усмихнати хора, които въпреки нелекия си живот, си подсвиркват и танцуват в бачата ритъм по всяко време…Топъл и влажен въздух, изненадващи и краткотрайни дъждове, ярко зелена растителност, игуани и други екзотични животинчета.

 

ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА – ПЛАЯ БАВАРО

С ПОЛЕТ ОТ БУКУРЕЩ ДО МАДРИД И ОТ МАДРИД ДО ПУНТА КАНА

Организирана почивка с водач от МGTravel при минимум 20 записани

NO NAME -ХОТЕЛИ 
27.10 – 06.11.2018 г. 
Офертата е валидна за резервации направени до 31.01.2018 г.


7 нощувки в Доминикана, 2 нощувки в Мадрид / 11 дни
ALL INCLUSIVE

ОФЕРТА С NO NAME ХОТЕЛИ: Името на хотелът, в който ще бъдете настанени, ще бъде обявено между 05.02.2018 г. и 11.02.2018 г. 6 дни след обявяването на имената на хотелите, имате право да се откажете от пътуването, без да дължите неустойки. След 6-тия ден: неустойки според общите условия в офертата.

 

 

 

Дата на отпътуване от Мадрид:

ЦЕНА НА ЧОВЕК, В ДВОЙНА СТАЯ:

Хотел 5 *

Хотел 5*SUPERIOR

Хотел 5* LUXURY:

29.10.2018

1355 евро (или 2650 лв.)

1435 евро (или  2807 лв.)

 1490 евро  (или 2915 лв.)

 

След 31.01 цените ще претърпят промени!

Цената включва: 

*Трансфер Русе – летище Букурещ – Русе

*Самолетен билет: Букурещ – Мадрид – Букурещ

*Tрансфер летище Барахас Мадрид – хотел  – летище Барахас Мадрид

* Трансфери летище – хотел – летище в Доминиканска Република

*Обзорна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език (за записаните до 31.01.2018)

* 2 нощувки със закуски в хотел Florida Norte или подобен разположен в централен Мадрид
* Самолетен билет Мадрид – Пунта Кана – Мадрид на Wamos Air, с включени летищни такси. Обявените цени на самолетните билети са в туристическа класа „Т“. При изчерпване на местата в тази класа – доплащане за туристическа класа “N” от 50 евро (или 98 лв.) на човек на посока
* 7 нощувки в избрания от Вас категория хотел на база All Inclusive в Доминиканската Република
* Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

*Водач от MGTravel при минимум 20 души

 

Цената НЕ включва: 

* Чекиран багаж за полетите Букурещ – Мадрид – Букурещ  (60 евро или 118 лв. – подлежат на препотвърждение)

* Обзорна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език за записаните след 31.01.2018 - 25 евро
* Допълнителни екскурзии по желание, заплащат се на място, в щатски долари.
* Входна туристическа такса: - около 15 щ.д. при пристигане в страната.
* Местни държавни такси - около 20 щ.д. при напускане на страната.
* Доплащане за застраховка за лица от 70 до 80 г - 3 евро (или 6 лв.).
* Доплащане за застраховка на лица над 80 г - 8 евро (или 16 лв.).
* Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказа от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

 

Важно: 
* Посочените полети подлежат на промяна, според разписанията на авиокомпаниите. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност при промяна на полетите.
** Стаите в хотелите са освобождават до 12:00 часа на обяд. Late Check Out се заплаща допълнително.
**** Офертата подлежи на препотвърждение. 
***** Клиентите трябва да са на летището 3 часа и 30 минути преди полета Мадрид – Пунта Кана – Мадрид.
****** Разрешен багаж на пътник: 1 бр., 23 кг., чекиран багажи и 1 бр., 8 кг., ръчен багаж.
****** Обявените цени на самолетните билети са в туристическа класа „Т“. При изчерпване на местата в тази класа – доплащане за туристическа класа “N” от 50 евро (или 98 лв.), на човек, на посока. 


Необходими документи: 

* За осъществяване на пътуването ви е необходим задграничен паспорт с валидност от минимум 6 месеца от датата на отпътуване.


Ден 1: Трансфер Русе – летище Букурещ. Полет от Букурещ до Мадрид  в 14:40ч. Пристигане следобед в 17:50 ч. и настаняване в централен хотел *** в Мадрид. Свободно време. Нощувка. 

Ден 2: Закуска.  Пешеходна обиколка, която започваме в 10ч. с посещение на Манастира Дескалзес Реалес.  Следват някой от най-значимите площади на столицата Пласа Сол и Пласа Майор, за да стигнем до кулата Лос Луханес(една от най-старите сгради в града), както и църквата Св. Николай. След като обядваме и починем ще посетим Кралския дворец  в Мадрид с прилежащата му Оръжейна. На финал няма как да пропуснем да отдъхнем в парка Ретиро. Свободно време. Нощувка.

Ден 3: Закуска. Напускане на хотела и трансфер до летището на  Мадрид Барахас. Полет на Wamos Air до Пунта Кана в 15:00 ч. Пристигане в Пунта Кана в 17:25 ч. местно време в същия ден на полета. Трансфер до избрания от Вас хотел в Плая Баваро. Настаняване. Нощувка. 
От ден 3 до ден 10 включително: 7 нощувки на база All Inclusive, в избрания от Вас хотел в Доминиканска Република. 
Ден 10: Закуска. Следобеден трансфер от избрания от Вас хотел в Плая Баваро до Летището в Пунта Кана. Отпътуване от Пунта Кана с полет на Wamos Air в 19:55 ч. до Мадрид. 
Ден 11: Пристигане в Мадрид – летище Барахас в 09:55 ч.сутринта . Полет вечерта от Мадрид до Букурещ. Трансфер до Русе.

Полетното разписание на чартъра ще се потвърди февруари месец 2018 г.

 

Допълнителни екскурзии:

 

ОСТРОВ САОНА: Целодневна екскурзия с включен обяд
Остров Саона е разположен в югоизточната част на Доминиканска Република и е известен с хилядите палми, финния пясък и тюркюазената вода.  С катамаран ще се отправите към острова, където ще имате възможност да плувате в кристално чистите води, да слушате карибски ритми и да се наслаждавате на природата. На връщане  ще спрете в най-големия естествен басейн в света,  природен феномен, разположен в океана на 400 метра от брега и с дълбочина само един метър.

 

САНТО ДОМИНГО: Целодневна екскурзия с включен обяд
Първият град в Новия свят - град на цветове, вкусове, веселие, меренге и гостоприемни хора. Никой не може да дойде в Доминиканска Република без да посети нейната магнетична и романтична столица. Тук се намира първата Катедрала в  Америка, първата резиденция на архиепископа, първият университет и първата болница. Разглеждане на колониалния град: Фара на Колумб, Катедралата, двореца на Колумб, разположен на красивия площад Испания и др..  Обяд на блок маса в един от известните ресторанти. 

ВОДОПАДИТЕ НА САМАНА:  Целодневна екскурзия
Отпътуване с малки самолети за полуостров Самана, където ще се отправите към типично местно ранчо. По пътя ще преминете през красиви планински местности с типичните за тази част на страната растения, като какао, кафе, тютюн и плодове. От ранчото ще продължите на кон към впечетляващия  водопад Ел Лимон. Ще можете и да поплувате в кристалните води. По време на пътуването ще достигнете до крайбрежието, за да отплавате към островите Левантадо и Бакарди.

EL FIESTON (Алтос де Чавон и остров Каталина): Целодневна екскурзия с включен обяд
Една незабравима екскурзия, по време на която ще посетите Алтос де Чавон, наричан още „ Градът на артистите“, построен в типичен средизимноморски средновековен стил, сред красива природа. В амфитетъра на градчето са изнасяли концерти Франк Синатра, Карлос Сантана, Стинг, Луис Мигел и др.. Ще посетите и пристанището. Отплаване за остров Каталина, където ще имате въвможност да се гмуркате с шнорхел и да ловите риба по креолски. Ще видите представление и на типичния доминикански карнавал. Обяд – на блок маса с традиционни доминикански напитки.

Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Копие от задграничен паспорт и авансово плащане в размер на 50% от пакетната цена

2.  Настаняването в хотели се извършва след 14.00 ч в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч в деня на отпътуване. Ако за заявената от Вас дата няма места в полета, Ви предлагаме най-близката възможна дата за пътуване.

* Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня.

3. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:

3.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в тои случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.

3.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни такси и др.

3.3. При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

4. Анулации и неустойки

4.1.  В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки в зависимост от заявеното пътуване  /* Имат се предвид работни дни./ :

При почивки в Карибския басейн и други далечни дестинации:
- до 7 дни след потвърждение на резервацията: 100 евро 
- от 7 дни след потвърждение на резервацията до 31 дни преди отпътуване: 200 евро
- от 30 до 16 дни - 50% 
- от 15 до 0 дни - 100%


Файл: Изтегляне на файла

За контакти

Агенция: МГ Травел
082838898
Код: 7000
Русе, ул. "Муткурова" 36А
ПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА  с полет от БукурещПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА  с полет от БукурещПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА  с полет от БукурещПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА  с полет от БукурещПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА  с полет от БукурещПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА  с полет от Букурещ
MGtravel © 2012